Over Frupkes

Hai allemaal,

Wat leuk dat je Frupkes hebt gevonden! Waar komt die naam nou vandaan zul je vast denken? Mijn oma noemde mij 'Frupke', haar kleintje. Mijn merk is een eerbetoon aan haar. 

Die kleine spruit daar in de bak ben ik, Meike, ik ben Frupkes gestart om mijn passie voor verloskunde, zwangerschap, baby's, mama's en alles wat daarbij hoort te delen.

Soms lopen dingen niet zoals je had gedacht en moet je een andere weg in slaan. Dat is Frupkes voor mij, een nieuwe kans om te doen waar ik energie van krijg.

Ik kan niet meer als verloskundige werken door een beperking aan mijn arm, maar ik kan nu mijn passie gebruiken op een andere manier.

Ik wil producten maken met de ontwikkeling van je kleintje in gedachten. Mooie, handige en duurzame producten creëren waar jij en je kleintje echt iets aan hebben. Betaalbare luxe, want dat is belangrijk voor mij, ook voor de gezinnen met een kleinere portemonnee moet het leuk blijven. 

 

Naast Frupkes hebben we nu ook een honden collectie genaamd Woefies, hier zal je o.a. handgemaakte halsbanden, wandellijnen en bandana's vinden. 

Heb je een vraag over iets, dan mag je me altijd contacteren! Ook staan we altijd open voor feedback en verbeteringen.

Liefs, Meike - Frupkes